a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Over mij
 

Mijn naam is Sevanya Klijnveld, geboren in 1971 in Amsterdam. Ik ben moeder van een dochter geboren in 1999 en een zoon van geboren in 2004. Ik ben al werkzaam als gastouder sinds 2004 .
Ik wilde heel graag thuis zijn voor onze eigen kinderen.  Omdat ik al een opleiding gedaan had waarmee ik werkzaam kon zijn binnen de kinderopvang, had ik direct al een goede basis om als gastouder werkzaam te zijn. Uiteindelijk ben ik gastouderopvang Sevanya als zelfstandig ondernemer gaan doen. Ik vind het  een voorrecht dat ik deel mag uitmaken van de opvoeding van de kinderen die hier komen. Ik bied ze dan ook graag een veilige, vertrouwde en warme omgeving waarbij ieder kind op zijn eigen manier en tempo mag opgroeien, leren en spelen. Op deze manier laat ik de kwaliteit van ontwikkelen voor elk kind zo optimaal mogelijk tot zijn recht komen.

“Fijne huiselijke omgeving waar ook jou kindje het zeker naar zijn of haar zin zal krijgen. “

Ook kinderen met eventuele gedragsstoornissen zijn hier in goede handen! Ik heb mij altijd al geïnteresseerd in kinderen met autisme, en heb dan ook veel uitgezocht en gelezen hierover. Vanwege onze zoon, die een vorm van ASS (PDD-NOS) en ADHD heeft, hebben wij hier al heel wat structuur en regelmaat aangebracht in ons eigen dagelijks leven. Dit is voor alle kinderen een goede basis, maar kinderen met gedragsproblemen hebben hier nog meer baat bij. Opvang vind natuurlijk plaats in ons eigen huis binnen ons gezin. Dat wil zeggen dat de kinderen die hier komen, mee draaien in alle dagelijkse bezigheden en ook contact hebben met mijn man Albert en onze eigen kinderen Wesley en Danique. Ook hebben wij hier huisdieren, 3 katten. We hebben een gezellige grote woonkamer waar heerlijk gespeeld kan worden! In de keuken kan er geknutseld, getekend, gebakken en gezellig spelletjes gedaan worden. Voor de kinderen die nog lekker naar bed gaan overdag hebben wij boven een extra slaapkamer waar een duo-bedje en een vast ledikantje staan. Verder hebben wij een heerlijke tuin waar bij mooi weer in gespeeld kan worden!


“Ouders en kinderen die elders hun plekje niet konden vinden, konden dit hier wel. “

Als u na het lezen van dit stukje en de verdere informatie op deze site graag kennis willen maken, neem dan gerust contact op met mij. Dan kunnen we tijdens een persoonlijke kennismaking de onderwerpen bespreken die voor u, en uw kind belangrijk zijn.